For mange mennesker er kaffe en vigtig del af deres morgenrutine (læs: Jeg kan ikke fungere uden store mængder koffein). Mens kaffe kan føles som magisk få-ting-færdig juice, kan for meget af det gode efterlade dig nervøs, ængstelig og alvorligt koffeinfri.

Cannabidoil (CBD), et ikke-berusende cannabinoid, kan hjælpe med at løse dette problem ifølge nogle forbrugere. I øjeblikket findes CBD i alle slags produkter, fra kæledyrsbehandlinger til hudpleje til CBD-latte på din lokale kaffebar. Og CBD-infunderede drikkevarer har haft en særlig stor indflydelse – Zenith Global projekterer, at markedet for CBD og hamp-infunderede drikkevarer vil vokse til over 1,4 mia. $ Inden 2024.

Af de CBD-produkter, der drikkes i øjeblikket, er CBD-kaffe en af ​​de mest populære. I løbet af de sidste mange år er antallet af caféer og caféer, der tilbyder forskellige CBD-infunderet kaffe og espressodrikke, steget mærkbart. For den dedikerede kaffedrikker synes appellen åbenbar: alt fokus og produktivitet af et solidt koffeinrusk uden den forestående dødsfald af potentiel overforbrug.

Hvad er CBD Kaffe

CBD-kaffe er, som du sandsynligvis gættede, en kombination af kaffe og cannabidoil. Det kan omfatte forskellige ingredienser og laves til almindelig varm kaffe, koldbrygging og forskellige andre typer drikkevarer. Kaffebarer, der tilbyder CBD-infunderede muligheder, tilføjer typisk CBD-olie til kaffe, efter at den er brygget, mens kaffemærker tilføjer CBD (ofte i isoleret form) til selve kaffebønnerne.

Mængden af ​​CBD pr. Kop joe vil variere, men det er vigtigt kun at købe fra pålidelige forhandlere. Da CBD-drikkevarer ikke er reguleret af Food and Drug Administration, afslører virksomheder ikke altid, hvordan deres CBD ekstraheres, eller præcis hvor mange milligram der er i hver portion.

Ifølge Adrian Devitt-Lee, Chief Science Writer hos Project CBD, “Emballage skal klart angive det samlede cannabinoidindhold og dosering, og produkter skal altid have et batchnummer. Undgå produkter med kunstige farver eller smagsstoffer … Vær ikke bange for at kontakte en virksomhed direkte for at spørge dem om deres produkter – hvis de ikke er tilgængelige, skal du vælge en anden. ”

Hvad er CBD Kaffe godt for

Forbrugere rapporterer at bruge CBD af forskellige årsager, men der skal udføres meget mere forskning for at vide nøjagtigt, hvilke lidelser det klinisk kan lindre.

Så er der sundhedsmæssige fordele ved en kop kaffe med CBD-olie i den? Ikke sandsynligt. Men baseret på produktanmeldelser og femstjernede anmeldelser tror mange forbrugere, at kaffe med tilsat CBD kan reducere koffeininduceret angst og hjælpe med at forbedre fokus, og logikken giver mening – CBD har beroligende egenskaber, der kan tage kanten af koffein.

Det er dog vigtigt at forstå, at både CBD og koffein påvirker alle forskelligt, hvilket betyder, at der ikke er nogen måde at fortælle, om det vil hjælpe dig uden at prøve det selv.

Virker CBD Kaffe?

Det enkle svar på, om CBD-kaffe fungerer eller ej, er: det afhænger. ”CBD kan muligvis tage kanten af koffein på et neurologisk niveau, men det er også muligt, at koffein kan underminere nogle gavnlige virkninger af CBD, herunder dets styrke som et antiepileptisk middel,” sagde Devitt-Lee.

”Balancerer de hinanden eller blander sig? Det vil afhænge af dosis, og [du] bliver sandsynligvis nødt til at eksperimentere baseret på deres egen koffein- og cannabinoidfølsomhed, ”tilføjede han.

Jeg bryggede en gryde med Green Roads Hamp Flower Coffee for at få de kreative juice til at flyde, da jeg satte mig ned for at skrive denne artikel. Mit første indtryk var, at kaffen smagte overraskende godt, ikke alt for urtet eller ubehageligt. Lee Sosin, Chief Marketing Officer hos Green Roads, forklarede, “Den ægte smag kommer virkelig fra de gourmetkaffebønner, der dyrkes på den frodige colombianske ejendom. Du vil være i stand til at smage på hampens indflydelse, men det er blidt og fungerer godt sammen med kaffen. ”

Efter min første kop CBD-kaffe (med havremælk og en skefuld sukker) følte jeg mig ikke særlig koffeinfri eller afslappet, så jeg besluttede at tage en anden kop. Det kan have været lidt meget i betragtning af at jeg drikker kaffe på tom mave hver morgen, og jeg begyndte at føle mig lidt søvnig. Jeg kompenserede med en regelmæssig kop koldt bryg og et glas vand, hvilket fik mig til at føle den rigtige mængde koffeinholdigt og fokuseret.

Efter to til tre kopper kaffe, den daglige norm for 44 procent af amerikanerne, følte jeg mig slet ikke nervøs eller ængstelig. Jeg lærte, at jeg personligt har brug for et større forhold mellem koffein og CBD for at føle mig vågen, så næste gang planlægger jeg at begrænse mit indtag til en kop.

Det bedste råd, jeg kan tilbyde mine andre koffeinelskere, der lider af stress, er at forstå, at CBD-kaffe muligvis ikke er den bedste forbrugsmetode, hvis du bruger CBD til medicinske formål, og altid gøre din forskning, før du vælger et brand . ”Mange CBD-virksomheder begynder at bruge lignende sprog om ting som test, men forbrugerne skal forstå, at der er en stor forskel mellem virksomheder, der tester deres egne CBD-isolater, og nogen som Green Roads, der har et akkrediteret uafhængigt laboratorium, kører en test i fuldt panel på hvert parti færdige produkter, ”tilbød Sosin.

Den bedste CBD Kaffe

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *